In 2021 wordt een nieuw outlet in Nederland geopend. Vlakbij de grens met Duitsland en direct aan de nieuwe afslag ‘Zevenaar’ van de snelweg A12 (in het verlengde van Autobahn A3). Met een oppervlakte van 17.600m² wordt Fashion Outlet Zevenaar ontwikkeld met een luxe en stijlvolle uitstraling en een gevarieerd aanbod, waaronder 1.400m² voor restaurants en direct aan de overzijde van de straat is een supermarkt gepland. Kortom een aantrekkelijk aanbod voor een dag winkelen.
Panoven in Zevenaar, historisch huis Aerdt in Herwen, de oude markthal van Didam, delen van huize Babberich op landgoed Halsaf en het gemaal in Giesbeek vormen de basis voor de sfeervolle en hoogwaardige uitstraling. Dit in combinatie met een fraai ontworpen landschap creëert een prettige en optimale winkelomgeving. fraai ontworpen landschap creëert een prettige en optimale winkelomgeving.  

 

De partners van Fashion Outlet Zevenaar
Fashion Outlet Zevenaar wordt ontwikkeld door zeer ervaren partijen, STABLE International en Veluwezoom Verkerk, een onderneming van VolkerWessels. VolkerWessels was partner in de laatste uitbreiding van Designer Outlet Roermond De verhuur en het management van Fashion Outlet Zevenaar vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van STABLE International, een ervaren partner voor u. 

Geweldige Catchment area
Fashion Outlet Zevenaar ligt in een van Europa’s beste catchment area’s voor Outletcentra. Met zo’n 30 miljoen inwoners in een straal van 90 autominuten is er sprake van een geweldig marktgebied. Zelfs als we ons beperken tot de cirkel van 60 autominuten, dan komen we al op het enorme aantal van ca. 13 miljoen inwoners. Tel daar de vele vakantiegangers bij op die de regio bezoeken (in 2017 waren dit 4 miljoen overnachtingen), dan weet u waarom dit “the place-to-be” is .  

Snelwegen
Met de centrale ligging langs de drukke doorgangroute tussen Nederland en Duitsland, is de locatie perfect bereikbaar. En het wordt nog beter bereikbaar, er staan namelijk enkele belangrijke aanpassingen van de aanvoerwegen gepland: de A15 vanuit Rotterdam wordt richting de Duitse grens doorgetrokken naar de A12 en beide snelwegen worden verbreed. Daarbij wordt er een nieuwe ruime afslag ter hoogte van Fashion Outlet Zevenaar aangelegd. Bezoekers rijden zonder zoeken zo de ruime parkeergelegenheid op. Meer dan 1.700 plaatsen op nog geen twee minuten rijden van de snelweg! 

Vliegvelden
In relatie met het toerisme is het ook van belang dat de regio goed bereikbaar is voor de internationale bezoeker. Zevenaar ligt op ca. 60 minuten rijden van de grote internationale luchthavens Schiphol en Düsseldorf en op ca. 50 minuten rijden van Airport Weeze.  

Trekpleisters in de omgeving
De directe omgeving van Fashion Outlet Zevenaar leent zich prima voor een combinatiebezoek over meerdere dagen. Na het winkelen in Fashion Outlet Zevenaar kan men uitstekend overnachten in de aantrekkelijke regio Veluwe, IJsselstreek, Liemers, Montferland of de steden Arnhem en Nijmegen. Belangrijke andere trekkers in de regio zijn, de big box retailers in Duiven, zoals onder andere de IKEA, MAKRO, Media Markt, Intratuin en Hornbach. Voor de bezoekers, die genoeg gewinkeld hebben, maken de toeristische trekpleisters zoals Burgers’  Zoo, het Openlucht Museum, Kröller Möller Museum, Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe een bezoek aan de regio buitengewoon interessant.

Alle zon- en feestdagen geopend
In 2021 wordt Fashion Outlet Zevenaar geopend en wordt een ware trekpleister. Een shopbeleving die 363 dagen per jaar open is met ruime openingstijden. Een omgeving waar bezoekers graag uren verblijven en waar ze terugkomen.  

Marketing
Het ontwikkelen van de Fashion Outlet Zevenaar is het begin van een langdurige samenwerking met de brandpartners. De  marketing richt zich zowel op de Nederlandse als op de belangrijke Duitse markt. Daarnaast werken we samen met het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) en diverse topbestemmingen in de regio. Hierdoor wordt de outlet op verschillende manieren onder de aandacht gebracht van een heel breed publiek.  

De winkelunits perfect afgestemd op de brandpartners
De routing met heldere looplijnen in het centrum. De combinatie van een prettig vormgegeven winkelomgeving met kwalitatief hoogwaardige horeca en goede merken gaan deze Fashion Outlet tot een geweldig succes maken. Het aantal units komt tussen de 85 en 100 te liggen.  

De units zijn zo optimaal mogelijk vormgegeven met goede breedte / diepte verhouding en mooie etalages om uw product te presenteren. Tevens zijn er goede point of sale en reclame mogelijkheden voor een optimale presentatie van uw merk.  

De bevoorrading van vrijwel iedere winkelunit kan via de achterdeur plaatsvinden via brede expeditiestraten. Ook bestaat de mogelijkheid om (tijdelijk) extra opslagruimte te huren.  

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw merk kunt u contact opnemen met
Kees Woltering, STABLE International, kwoltering@stable.nl of +31 (0) 33 450 403

USP’S

• Catchment area van 30 MIO mensen binnen 90 minuten reistijd
• Uitstekende snelweglocatie aan A12 en nabij nieuw knooppunt A15
• Direct nabij Duitse grens (5 km)
• 7 dagen per week geopend
• Gelegen in een interessant toeristische gebied

www.fashionoutletzevenaar.nl

Aanbevolen links:

youtube.com/watch?time_continue=152&v=F_Zl7v4bivk

www.gelderlander.nl/zevenaar/outlet-zevenaar-opent-in-2021-ook-al-is-a12-dan-nog-niet-verbreed~ab1b16fb/