In Nederland wordt een nieuwe Outlet geopend. Vlakbij de grens met Duitsland en direct aande snelweg A12 (in het verlengde van Autobahn A3). Met een oppervlakte van 19.400m² wordt Fashion Outlet Zevenaar ontwikkeld met een luxe en stijlvolle uitstraling en een gevarieerd aanbod, waaronder  1.550m² voor restaurants. En direct aan de overzijde van het outlet is een supermarkt gepland. Kortom een aantrekkelijk aanbod voor een dag winkelen.

 

De partners van Fashion Outlet Zevenaar
Fashion Outlet Zevenaar wordt ontwikkeld door zeer ervaren partijen, STABLE International en Veluwezoom Verkerk, een onderneming van VolkerWessels. VolkerWessels was partner in de laatste uitbreiding van Designer Outlet Roermond. STABLE Internationaal is bekend van de ontwikkeling van Batavia Stad en haar uitbreidingen, herontwikkeling en uitbreiding van Rosada Fashion Outlet, Fashion Outlet Leipzig/Halle en Fashion Outlet Montabaur. STABLE International is niet alleen ontwikkelaar maar heeft ook het management en verhuur verzorgd van deze succesvolle centra.

De verhuur en het management van Fashion Outlet Zevenaar vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van STABLE International, een ervaren partner voor u.

Geweldige Catchment area
Fashion Outlet Zevenaar ligt in een van Europa’s beste catchment area’s voor Outletcentra. Met zo’n 30 miljoen inwoners in een straal van 90 autominuten is er sprake van een geweldig marktgebied. Zelfs binnen de 60 autominuten, is de catchment ca. 13 miljoen inwoners. Tel daar de vele vakantiegangers bij op die de regio bezoeken (in 2017 waren dit 4 miljoen overnachtingen), dan weet u waarom dit “the place-to-be” is .

Perfecte locatie
Snelwegen
Met de centrale ligging langs de drukke doorgangroute tussen Nederland en Duitsland, is de locatie perfect bereikbaar. En het wordt nog beter bereikbaar. Er staan namelijk enkele belangrijke aanpassingen aan de afvoerwegen gepland; de A15 vanuit Rotterdam wordt doorgetrokken tot aan de A12 en zowel de A15  als de A12 worden verbreed naar 2 x 3 rijstroken. Daarbij wordt er een nieuwe ruime afslag ter hoogte van Fashion Outlet Zevenaar aangelegd. Bezoekers rijden zonder te zoeken de ruime parkeergelegenheid op. Meer dan 2.200 plaatsen op nog geen twee minuten rijden van de snelweg!

Vliegvelden
Het is ook van belang dat de regio goed bereikbaar is voor de internationale bezoeker. Zevenaar ligt op ca. 60 minuten rijden van de grote internationale luchthavens Schiphol en Düsseldorf en op ca. 50 minuten rijden van Airport Weeze.

Ontspannen in een inspirerende omgeving
De directe omgeving van Fashion Outlet Zevenaar leent zich prima voor een combinatiebezoek over meerdere dagen. Na het winkelen in Fashion Outlet Zevenaar kan men uitstekend overnachten in de aantrekkelijke regio Veluwe, IJsselstreek, Liemers, Montferland of de steden Arnhem en Nijmegen. Belangrijke andere trekkers in de regio zijn, de big box retailers in Duiven, zoals onder andere de IKEA, MAKRO, Media Markt, Intratuin en Hornbach. Voor de bezoekers, die genoeg gewinkeld hebben, maken de toeristische trekpleisters zoals Burgers’ Zoo, het Openlucht Museum, Kröller Möller Museum, Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe een bezoek aan de regio buitengewoon interessant.

Het ontwikkelen van de Fashion Outlet Zevenaar is het begin van een langdurige samenwerking met de merken. De marketing richt zich zowel op de Nederlandse als op de belangrijke Duitse markt. Daarnaast is er een samenwerking aangegaan met het Regionaal Bureau voor Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Hierdoor wordt de outlet op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij een heel breed publiek.

De winkelunits perfect afgestemd op de merken
De overzichtelijke routing, de prettig vormgegeven winkelomgeving, de hoogwaardige horeca en goede merken gaan Fashion Outlet Zevenaar tot een geweldig succes maken. Het aantal units zal tussen 85 en 100 bedragen.

De units zijn zo optimaal mogelijk vormgegeven met uitstekende breedte-/diepteverhoudingen en mooie etalages om uw product te presenteren.

De bevoorrading van vrijwel iedere winkelunit kan via de achterdeur plaatsvinden via brede expeditiestraten. Ook bestaat de mogelijkheid om (tijdelijk) extra opslagruimte te huren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw merk kunt u contact opnemen met
Kees Woltering, STABLE International, kwoltering@stable.nl of +31 (0) 33 450 4030

USP’S

  • Snelweg locatie A3/A12, met meer dan 80.000 passerende auto’s per dag.
  • Goed zichtbaar en bereikbaar van en naar de snelweg
  • Zeer goed bereikbaar vanuit alle richtingen
  • Dichtbij Duitse grens (5km).
  • Meer dan 2.200 parkeerplaatsen.
  • Optimale catering- en vrije tijdsfaciliteiten.
  • Goede mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding.

www.fashionoutletzevenaar.nl

Aanbevolen links:

www.gelderlander.nl/zevenaar/outlet-zevenaar-opent-in-2021-ook-al-is-a12-dan-nog-niet-verbreed~ab1b16fb/