Lange termijn betrokkenheid is essentieel

De ontwikkeling van retailvastgoed en zeker de ontwikkeling van een outlet- en winkelcentrum vraagt om vertrouwen en doorzettingsvermogen. STABLE heeft de ervaring, dat het ontwikkelen van een outlet- en winkelcentrum vraagt om lange termijn betrokkenheid. De visie en passie bij de conceptontwikkeling is essentieel voor de daadwerkelijke realisatie. Het begint met consistentie en continuïteit in de fase van de voorbereidingen en het ontwerp. De benodigde procedures, de afweging van maatschappelijke belangen en het verwerven van draagvlak speelt niet alleen bij het ontwikkelen van een outletcentra.

STABLE heeft als eerste een outletcentrum in Nederland ontwikkeld, Batavia Stad Fashion Outlet opende in 2001 de poorten voor het publiek. Daarna volgde vele uitbreidingen van Batavia Stad en in 2011 startte de herontwikkeling en herpositionering van Rosada Fashion Outlet met als kers op de taart de afronding van de uitbreiding van Designer Outlet Roosendaal in 2016. Nu werkt STABLE aan de ontwikkeling van Fashion Outlet Zevenaar. In Europa is STABLE succesvol actief geweest met de ontwikkeling van outletcentra in Montabaur, Leipzig en Honfleur-Normandy.

Bij de ontwikkeling en realisatie van retailvastgoed heeft STABLE oog voor details en de lange termijn. Natuurlijk kan het anders. STABLE hecht juist veel belang aan de uitvoering en bijvoorbeeld de keuze van de bouwmaterialen. De kwaliteit van de panden en de ruimtelijke omgeving versterkt het gekozen concept en vergroot de kans van een duurzame vastgoedontwikkeling.

Na de opening van een outletcentrum of winkelcentrum is het essentieel dat de afstemming met de gebruikers wordt voortgezet. Het is belangrijk dat het onderliggende concept en de formules actueel worden gehouden en verder geoptimaliseerd. Een robuust concept, aansprekende merken, financiële regie en samenwerking zijn de voorwaarden voor een succesvolle en duurzame ontwikkeling. STABLE past deze ervaring toe op al haar retailvastgoed projecten.

Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, telefonisch +31 (0) 33 450 403 of per email info@stable.nl.