De bewoner centraal

Project- en gebiedsontwikkeling is geen kwestie van plannen, realiseren en vertrekken. De realisatie van het centrum van Vathorst in Amersfoort met bijna 200 verschillende huurwoningen is een STABLE -project (in opdracht van MAB/BPD) dat zeer succesvol is. Verschillende functies zijn verenigd in één plan. Dit heeft geresulteerd in een functionele maar vooral aangename, aantrekkelijke omgeving waar de consumenten en de bewoners van het nieuwe stadsdeel van Amersfoort en Vathorst centraal staan.

Batavia Haven is een ander voorbeeld van een project, waarbij STABLE in samenwerking met BPD (destijds Rabobank) en Achmea het concept heeft ontwikkeld. De omgeving en de kansen van de locatie zijn vertaald naar een aantrekkelijke woonomgeving met de beleving van een zeehaven. Ook zijn er beperkte commerciële ruimten gerealiseerd voor een breed palet aan functies. Functies die elkaar in het gebied versterken. De potentie van dit vastgoedproject in Lelystad, direct aan het Markermeer komt al een aantal jaren succesvol tot uiting. Voor bewoners, ondernemers en bezoekers is een aantrekkelijke nieuwe omgeving ontstaan met een duurzaam rendement voor de vastgoedeigenaren.

Ook bij de ontwikkeling van de binnensteden en de renovatie van winkelcentra wordt de bewoner centraal gesteld. Een kansrijke ontwikkeling en bovenal een duurzame ontwikkeling. STABLE heeft niet alleen de ervaring, maar is ook voorstander van deze benadering van retailvastgoedprojecten.

Nieuwsgierig en geïnteresseerd in de woonconcept visie van STABLE ? Neem dan contact met ons op, telefonisch +31 (0) 33 450 403 of per email info@stable.nl.