Aantrekkelijke concepten

Merk- en marketingconcepten zijn goed als ze zowel aantrekkelijk zijn voor consumenten, als voor de retailers en de eigenaren van het retailvastgoed. Een concept dient de algemene doelstellingen van een project en ondersteunt de individuele commerciële doelstellingen van de retailers. STABLE ontwikkelt slimme en effectieve marketingprogramma’s voor grote winkelcentra en outletcentra, maar toepasbaar zijn voor binnensteden en kleinere groepen retailers. 

Samenwerking en een vorm van regie zijn essentieel wanneer gebruikers van retailvastgoed en ondernemers effectief willen zijn bij de ontwikkeling van herkenbaarheid en aantrekkingskracht. Een merk- en marketingconcept geeft richting en ondersteunt de samenwerking in het winkelcentrum of winkelgebied. Aan de hand van het concept en een gedetailleerd marketingplan worden de overkoepelende promotie en thema gerichte campagnes uitgevoerd en/of verzorgd. Voor een winkelgebied moet daarvoor capaciteit worden georganiseerd met actuele marketingkennis en het vermogen om de samenwerking te stimuleren en te faciliteren. 

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan STABLE meedenken en advies uitbrengen over specifieke marketing vraagstukken of het inrichten van de benodigde centrummanagementfunctie. Hoewel de taken overeenkomen, is de inrichting van de regierol en het niveau van de gezamenlijke marketingactiviteiten maatwerk. STABLE adviseert vanuit een brede ervaring en duidelijke visie op concepten die klanten raken. STABLE ontzorgt de regie & marketingfunctie ook voor een langere periode. 

Naast consultancy verzorgt STABLE marketing projectmanagement of centrummanagement voor een langere periode. STABLE brengt op maat en naar behoefte haar deskundigheid in op gebied van reclamecampagnes, communicatie, evenementen, online strategie, social media, loyalty & retention concepten en creatieve cross channel media strategieën. STABLE heeft bewezen staat van dienst en een groot netwerk van professionals als het gaat om B2B als B2C marketing. 

Nieuwsgierig en geïnteresseerd in de marketingvisie van STABLE? Neem dan contact met ons op, telefonisch +31 (0) 33 450 403 of per email info@stable.nl.